KARABÜK / MERKEZ - Cumhuriyet Ortaokulu

Mrt

İlimizde yapılan İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışmasında 8-A sınıfımızdan Nabila MURADI adlı öğrencimiz Karabül il 2.si olmuştur. Kendisine ve hazırlayan öğretmenimiz Mustafa DÜZ'e çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda  04 Mart 2022 Cuma günü saat 11:30'da eş zamanlı olarak Deprem Tatbikatı gerçekleştirdik. Hazırlanışı ve uygulaması güzeldi. Çok kısa sürede ve hızlı bir şekilde tahliyemizi gerçekleştirdik. Elif hocamıza yaptığı bu güzel çalışmadan dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Üç aylar panomuz çok güzel oldu. Hazırlayan ve emeği geçen tüm öğrencilerimize ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Rukiye KOCATAŞ'a çok teşekkür ediyoruz

Mrt

Emniyet Çocuk Şube'de görevli Erol ARI polis memurumuz emniyet, güvenlik ve sıkıntılı bir durumda veya genel olarak yapmamız gerekenler, dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdi

Mrt

Hepsi çok güzel olmuş. Meryem hocamıza yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

İşkur personeli Zühtü KIYICIGİL ve Kadriye BAŞÇI arkadaşlarımız 8. sınıf öğrencilerimizi Meslek Seçimi ve İŞKUR hakkında bilgilendirdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz

Mrt

Okulumuzda MANGALA turnuvası yaptık. 7. ve 8. sınıf öğrencilerimizden 16 öğrencimizin katılımı ile turnuvamızı gerçekleştirdik. 7-A sınıfından Ali Reyhan adlı öğrencimiz 1. oldu. Kendisine Mangala takımı hediye ettik.

Mrt

Bölge elemelerinde 7-A sınıfı öğrencilerimizden Hakan Pusat DELİGÖZ tüm rakiplerini yenerek altın madalya kazandı.

Mrt

İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışması seçmelerini yaptık. 1. Nabila MURADI 2. Ufuk ALTUN  3. Sevcan DEMİR

Mrt

İtfaiteden gelen arkadaşlar öğrencilerimize yangına müdahele ve söndürme eğitimi verdiler. Aynı zamanda okul bahçemizde kontrollü bir şekilde canlı yangın söndürme tatbikatı yaptık. Öğrencilerimiz yangın tüpünü kullanmayı öğrendiler.

Mrt

Emniyetten gelen trafik polisi arkadaşlar ana sınıfı ve ortaokul öğrencilerimizi bilgilendirdiler

Mrt

Okulumuzda mescit olarak kullandığımız sınıfımızın bir kısmını kütüphane olarak dizayn ettik ve öğrencilerimizn kullanımına sunduk. Çok okuyalım, araştıralım, öğrenelim, kendimizi geliştirelim, vatanımıza ve milletimize hizmet edelim.

Şbt

Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer'in bizlere verdiği başarı belgelerini müdürümüzden aldık.

Ara

Matematik öğretmenimiz Soner DOĞAN, yazılıdan 100 alan öğrencilerini yemekle ödüllendirdi.

Ara

Matematik öğretmenimiz Soner DOĞAN öğrencilerimizin yoğun ilgisine kayıtsız kalamadı ve DYK kursuna başladı.