KARABÜK / MERKEZ - Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Ortaokulu

Bayır Mah. Hürriyet Cad. No 5 Eski Verem Savaş Dispanseri Yanı KARABÜK
Vizyon
Okulumuzda öğrencilerin fiziksel ve zihinsel yeteneklerini ortaya çıkararak öğrenmeyi öğretmek; Bilimsel, mantıklı ve akılcı düşünme becerisi kazandırmaktır. Okulumuzda herkesin her gün daha iyiye ulaşması için çalışarak, bulunduğu çevrede tercih edilen okul olmasını sağlamak, Atatürk ilke ve İnkılaplarına, Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, Türk Milletinin Milli, Ahlaki, Manevi ve Kültürel değerlerini benimseyen vatandaşlık sorumluluğunu kazanmış bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Biz 4+4+4 sisteminin ikinci halkası olan ortaokuluz. Biz öğretimin yanında eğitim veren bir kurumuz. Toplumun temel taşı olan insana; ailesinden sonra şekil veren, eğiten, topluma hazırlayan, Türk Milletinin geleceğini düşünerek her türlü amaçlarını gerçekleştirmeye çalışan Cumhuriyet Ortaokuluyuz. Öğrencilerimizin akademik bilgi ve becerilere sahip olmanın yanı sıra kendine ve başkalarına değer veren,okulu ve öğrenmeyi seven, ahlaki değerlere, sanat ve insanlığa sahip çıkan, birer birey olmalarını sağlamak için çalışıyoruz. Öğrencilerimizin sağlıklı ve dengeli beslenmelerini sağlamak; onları 21.yüz yılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilerle donatarak gerçek yaşamla kucaklaştırıp bulundukları ortamdan haz duymalarını sağlamak için varız....
Başarılar
Şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceler, Judo, atletizm ve boksta madalyalarımız var.
DERS SAATLERİ 08:30-15:00 KURS SAATLERİ 15:05-16:30
Ulaşım
Okulumuz tren istasyonuna 150 metre yürüme mesafesinde, Verem Savaş Dispanseri bitişiğindedir.Terminalden Karabük merkezine hangi minübüse binerseniz binin tren istasyonunda inebilirsiniz.
Okulumuzda taşımalı sistem yoktur.
Bayır mah.Hürriyet Cad.No:5(Eski Verem Savaş dispanseri yanı)-KARABÜK
Karabük merkezi güven kavşağına 500 m mesafede.Tren istasyonuna 150 m mesafede.
Judo bölge birinciliği ve üçüncülüğü. Atletizm ve boksta bölge birinciliği
Bilim Fuarı düzenliyoruz
İki yıl üstüste Tübitak´a 20 Proje ile katılım
Maalesef yurtdışı projesi yapamadık